Džejn Drešević

BeoRegion – Beograd

Advokat

Oceni

  [ 2.37 ] – sumnjiv Glasača 19   Komentara 17

Detalji

Advokat

active

Bez poveznica

Bez poveznica

KukuLele

Pronađi i oceni Advokate Srbije

Pretražite KukuLele.com po advokatima i advokatskim kancelarijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Džejn Drešević je ocenjen(a) 19 puta uz 17 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 2.37 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovog Advokata je sumnjiv.

Ako imate lično iskustvo sa Džejn Drešević, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa KukuLele.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Džejn Drešević će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

Boris Stojanović

Elementarno nepoznavanje prava i procedura pokušava da nadomesti vrhunskim bezobrazlukom i lažnom samouverenošću. Advokat koji tvrdi da se elektronski potpis koristi isključivo za prevare.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Opšti utisak
Znanje
Sposobnost komunikacije
Cena
Brzina i efikasnost

7     0    


Ivana

Za Tužbu je naplatila 90.000 dinara. Iako smo verovali da skup advokat ipak vredi, ovo je čista prevara. Sve radi na po svom, pritom ne poznajući zakone i ne predstavljajući ljudima realne šanse. Jedini joj je cilj da uzme što više para, a ne da dobije neku presudu. Ljudima uliva lažnu nadu.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Brzina i efikasnost
Znanje
Sposobnost komunikacije
Cena
Opšti utisak

9     0    


     

Broj profila: RSKL-ADK-P-1011

Takođe možete pogledati:

 Advokati
 Funkcioneri
Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.