O nama

KukuLele.com tim je sastavljen od inženjera i preduzetnika svetskog ranga, koji su posvećeni da pomognu drugima da pronađu prave profesionalce.

Od 2009.

Mi smo eklektičan miks tehnoloških veterana koji vole svoj posao i veoma smo ponosni zbog unošenja naših različitih interesovanja u naše projekte. Naš tim ima doktora, bivšeg izbeglicu, nastavnika, ćelavca, dugokosog, neke kraljeve, kraljice itd.

Mi ne koristimo titule i zastarele hijerarhijske podele. Svi članovi našeg tima su podjednako vredni. Postoje kolege, osnivači i drugi vredni članovi koji nisu ovde navedeni... ali su svakako od suštinskog značaja za naše projekte.

Glavni tim

Saša

Saša je odgovoran za back-end programiranje. On je stekao doktorat u fizici na Univerzitetu u Torontu, gde je konstruisao mali radio teleskop i napisao mnogo koda za obradu stotine megabajta podataka u sekundi. Takođe je radio za neke male i nepoznate startup kompanije. U stanju je da programira u skoro bilo kom programskom jeziku.

Voli Qt, Python i Gentoo Linux a M$ koristi samo za igranje. Njegova Gentoo desktop mašina retko ima manje od 50 otvorenih prozora. Voli da diskutuje o trenutnom severnoameričkom obrazovnom sistemu i voli da ga upoređuje sa drugim školskim sistemima.

Dragan

Dragan je radio kao nastavnik u srednjoj školi duže od 10 godina. Tokom njegovih najboljih godina je stekao zvanje specijaliste fizike tako što se bavio razvojem "paklene mašine" koristeći stari frižider. U stanju je da objasni kompleksne koncepte na vrlo jednostavan način. Dragan je po prirodi veoma precizan i stručnjaka je za korisnički interfejs. On je odgovoran za dizajn, iskustvo korisnika i mnogo više.

Dragan je strastveni kolekcionar novca, mineralnih jaja i deteline sa 4 i više listova.

Takođe možete pogledati:

 Advokati
 Funkcioneri
Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.