Goran Panjković

BeoRegion – Beograd – Novi Beograd

Advokat

Oceni

  [ 1.00 ] – užasan Glasača 1   Komentara 1

Detalji

Advokat

active

Bez poveznica

Bez poveznica

KukuLele

Pronađi i oceni Advokate Srbije

Pretražite KukuLele.com po advokatima i advokatskim kancelarijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Goran Panjković je ocenjen(a) 1 puta uz 1 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 1.00 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovog Advokata je užasan.

Ako imate lično iskustvo sa Goran Panjković, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa KukuLele.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Goran Panjković će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

ovca-..."jos jedna u nizu..."

-za sve one koji vole neizvesnost, i adrenalin, avanturu,sa velikim stepenom rizika, koji ne mare za posledice, ne zale vreme, zivce, novac, i zivot- idealan izbor. -takodje, za sve koji bi voleli da spavaju kao bebe(da se bude nocu na svakih pola sata i placu), ne casite ni casa, angazujte ga. -za hazardere i narocito kockare, tipa svih onih koji su se kladili na pobedu Jamajkanskog bob tima, ili onih smelih koji bi ruku dali da bi dete Minimaxa i Karle del Ponte bilo odlican predstavnik na izboru miss, ili mistera- ovo je pravi advokat,"pravni zastupnik" za njega. P.s-ako ne dobijete bas ono sto ste ocekivali, makar cete saznati nesto vise o sebi, ili makar nesto sto niste ni pretpostavljali da nosite u sebi, cucete svoju natalnu kartu, dobiti savet sta da jedete prema zvezdama, dobiti licni psiholoski profil, kao i vase porodice, u svakom slucaju, nesto cete dobiti... pa makar hemoroide ili cir na zelucu, debelom ili dvanaestopalacnom crevu... -bonus ili gratis dobijete takve sale, doskocice i dosetke, i to bas sa ukusom i u pravom trenutku i adekvatnoj situaciji, kao da ih je ( za humor uskraceni,dobri ali neobavesteni i neprilagodjeni ovom drustvu lopovskome) dr. Voja Kostunica smisljao!!! Elem, ili da rezimiramo, kamikaze,samoubice, budale, ocajnici, svi prevareni od svega i svakoga, navalite, najtoplije preporucujem,na kiselinu necete ni pomisliti...zeludacnu.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Brzina i efikasnost
Znanje
Sposobnost komunikacije
Cena
Opšti utisak

4     2    


     

Broj profila: RSKL-ADK-P-602

Takođe možete pogledati:

 Advokati
 Funkcioneri
Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.