Jožef Lerinc

Sever – Kikinda

Advokat

Oceni

  [ 4.60 ] – odličan Glasača 2   Komentara 2

Detalji

Advokat

active

Bez poveznica

Bez poveznica

KukuLele

Pronađi i oceni Advokate Srbije

Pretražite KukuLele.com po advokatima i advokatskim kancelarijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Jožef Lerinc je ocenjen(a) 2 puta uz 2 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 4.60 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovog Advokata je odličan.

Ako imate lično iskustvo sa Jožef Lerinc, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa KukuLele.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Jožef Lerinc će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

Anoniman posetilac

Advokat Jozef Lerinc poznaje dobro zakone na bilateralnim rs i evropskim odnosima.Veoma jasno objasnjava sudsku situaciju klijenta i orijentise osobe prema drugim advokatima ukoliko predmet optuzbe ne ulazi u njegovu licnu kompetenciju !Od sveg srca ga preporucujem jer ga smatram istovremeno postenim...sto je u prirodi poziva jedan izuzetni kvalitet!

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Brzina i efikasnost
Znanje
Sposobnost komunikacije
Cena
Opšti utisak

5     2    


graeve tamara paris france

efikasan,lepo vaspitan,uljudan advokat koji bi se bez ikakvih teskoca nasao kao advokat u Parizu ili bilo kojoj evropskoj drzavi! Profil slican dusanu Budisinu!

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Brzina i efikasnost
Znanje
Sposobnost komunikacije
Cena
Opšti utisak

4     4    


     

Broj profila: RSKL-ADK-P-3832

Takođe možete pogledati:

 Advokati
 Funkcioneri
Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.