Milan Cvetković

BeoRegion – Beograd

Advokat

Oceni

  [ 1.72 ] – veoma loš Glasača 12   Komentara 12

Detalji

Advokat

active

Bez poveznica

Bez poveznica

KukuLele

Pronađi i oceni Advokate Srbije

Pretražite KukuLele.com po advokatima i advokatskim kancelarijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Milan Cvetković je ocenjen(a) 12 puta uz 12 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 1.72 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovog Advokata je veoma loš.

Ako imate lično iskustvo sa Milan Cvetković, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa KukuLele.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Milan Cvetković će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

milutin

bicete prevareni nemoj da brinete.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Brzina i efikasnost
Znanje
Sposobnost komunikacije
Cena
Opšti utisak

4     0    


Milomir

Vrlo drzak u odnosu sa strankom, prevarant, dovodi stranku u zabludu dajući mu lažnu nadu u pozitivan ishod postupka a sve za rad ličnog interesa. Sve radi po svome, ne obaveštava o toku procesa osim kada treba platiti troškove. Sa strankom sklopi ugovor o zastupanju po kome mu pripada 20% od dobijenog predmeta a kada izgubi spor onda neobavestivši stranku utuži klijenta za troškove zastupanja iako ga po ugovoru u slučaju gubitka spora i ne sleduje naknada.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Brzina i efikasnost
Znanje
Sposobnost komunikacije
Cena
Opšti utisak

12     0    


     

Broj profila: RSKL-ADK-P-710

Takođe možete pogledati:

 Advokati
 Funkcioneri
Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.