Slavica Županc

BeoRegion – Beograd – Zemun

Advokat

Oceni

  [ 2.30 ] – sumnjiv Glasača 2   Komentara 2

Detalji

Advokat

active

Bez poveznica

Bez poveznica

KukuLele

Pronađi i oceni Advokate Srbije

Pretražite KukuLele.com po advokatima i advokatskim kancelarijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Slavica Županc je ocenjen(a) 2 puta uz 2 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 2.30 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovog Advokata je sumnjiv.

Ako imate lično iskustvo sa Slavica Županc, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa KukuLele.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Slavica Županc će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

Milos

Neprijatno sam iznenadjen postupkom moga advokata. Otkazati punomocje i to u kriticnom momentu procesa a bez objasnjenja licno meni, smatram neprofesionalnim. Nema opravdanja za to cak i ako je objasnjenje dato onima koji su imali moje ovlascenje da me zastupaju u mome odsustvu(majka i sestra). Ako je objasnjenje i dato mojoj majci-nekorektno je prema meni jer sam ja angazovao advokata pa je meni trebalo da se objasni zasto advokat otkazuje punomocje, a ne mojoj majci ili sestri.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Brzina i efikasnost
Znanje
Sposobnost komunikacije
Cena
Opšti utisak

1     0    


Ivan Mikić

Ona nema znanje ali poznaje sudije i onda tim putem obećava. Žalosno. Čak obilazi i pisarnice i u svakoj pisarnici sve ih poznaje. Katastrofa. Kako verovati toj osobi?

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Brzina i efikasnost
Znanje
Sposobnost komunikacije
Cena
Opšti utisak

0     0    


     

Broj profila: RSKL-ADK-P-1758

Takođe možete pogledati:

 Advokati
 Funkcioneri
Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.