Aleksandar Avakumović

BeoRegion – Beograd

Advokat

Oceni

  [ 1.00 ] – užasan Glasača 1   Komentara 1

Detalji

Advokat

active

Bez poveznica

Bez poveznica

KukuLele

Pronađi i oceni Advokate Srbije

Pretražite KukuLele.com po advokatima i advokatskim kancelarijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Aleksandar Avakumović je ocenjen(a) 1 puta uz 1 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 1.00 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovog Advokata je užasan.

Ako imate lično iskustvo sa Aleksandar Avakumović, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa KukuLele.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Aleksandar Avakumović će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

Mileta Pecikoza

Vrlo nepouzdan i neprofesionalan advokat. Hvali se kako je doktorirao ekonomiju u Zajecaru na Megatrendu. Na rociste nije dosao jer navodno zivi u inostranstvu. Sva sreca ja sam otisao jer mi je bio sumnjiv. Nista mi nije bilo jasno, jedino mi je jasno da iz oblasti prava nema znanje. Kako i gde je zavrsio fakultet cudno je. Stalno pokusava da bude sarmantan ali mu ne uspeva. Imao sam utisak kao da mi se udvarao. Nije za preporuku.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Brzina i efikasnost
Znanje
Sposobnost komunikacije
Cena
Opšti utisak

0     0    


     

Broj profila: RSKL-ADK-P-363

Takođe možete pogledati:

 Advokati
 Funkcioneri
Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.