Aleksandar Đorđević

BeoRegion – Beograd

Advokat

Oceni

  [ 3.00 ] – nije loš Glasača 2   Komentara 2

Detalji

Advokat

active

Bez poveznica

Bez poveznica

KukuLele

Pronađi i oceni Advokate Srbije

Pretražite KukuLele.com po advokatima i advokatskim kancelarijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Aleksandar Đorđević je ocenjen(a) 2 puta uz 2 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 3.00 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovog Advokata je nije loš.

Ako imate lično iskustvo sa Aleksandar Đorđević, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa KukuLele.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Aleksandar Đorđević će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

Maki

Dajem losu ocenu za advokata Aleksandra N Djordjevica, jer ce od jednog spora da vam napravi jos deset samo da vam uzme pare!

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Brzina i efikasnost
Znanje
Sposobnost komunikacije
Cena
Opšti utisak

0     0    


Nevena

Jako lepo objašnjava sve da običan čovek može da razume. Brzo odgovora na sve poruke i mejlove čak i van radnog vremena što je za svaku preporuku. Iskren je u startu i odmah kaže kako stvari stoje i šta sve treba da se uradi i koliko će da košta. Poprilično je skup, ali vredi svaku paru. Vodio me je kroz težak i mukotrpan postupak razvoda od početka do kraja i sve vreme je pored advokatskog pokazao i ljudski pristup celoj stvari. Zaista ga preporučujem naročito za teške porodične predmete.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Brzina i efikasnost
Znanje
Sposobnost komunikacije
Cena
Opšti utisak

0     0    


     

Broj profila: RSKL-ADK-P-75

Takođe možete pogledati:

 Advokati
 Funkcioneri
Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.