Bogdan Pajković

BeoRegion – Beograd – Novi Beograd

Advokat

Oceni

  [ 1.40 ] – veoma loš Glasača 1   Komentara 1

Detalji

Advokat

active

Bez poveznica

Bez poveznica

KukuLele

Pronađi i oceni Advokate Srbije

Pretražite KukuLele.com po advokatima i advokatskim kancelarijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Bogdan Pajković je ocenjen(a) 1 puta uz 1 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 1.40 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovog Advokata je veoma loš.

Ako imate lično iskustvo sa Bogdan Pajković, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa KukuLele.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Bogdan Pajković će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

Jasna Russo

Bogdan Pajkovica smo angazovale sestra i ja posle iznenandne smrti nase majke. Obe zivimo u inostranstvu, nismo bile upoznate sa zakonima. Bogdanova zena nam je prisla posle sahrane i najljubaznije ponudila pomoc svog muza advokata. 'Pomoc' je kostala 1000 € (pre 9 godina) koju smo Bogdanu dale u cash-u, bez priznanice i sa punim poverenjem. Tek kasnije smo saznale da ta vrsta usluge kosta maximalno 200 € i shvatile koliko smo prevarene. Sve se zavrsilo veoma neprijatno. Advokatska komora Srbije nije bila u mogucnosti nista da uradi.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Sposobnost komunikacije
Brzina i efikasnost
Cena
Znanje
Opšti utisak

4     0    


     

Broj profila: RSKL-ADK-P-489

Takođe možete pogledati:

 Advokati
 Funkcioneri
Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.