Dragoslav Jakšić

BeoRegion – Lazarevac

Advokat

Oceni

  [ 1.00 ] – užasan Glasača 1   Komentara 1

Detalji

Advokat

active

Bez poveznica

Bez poveznica

KukuLele

Pronađi i oceni Advokate Srbije

Pretražite KukuLele.com po advokatima i advokatskim kancelarijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Dragoslav Jakšić je ocenjen(a) 1 puta uz 1 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 1.00 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovog Advokata je užasan.

Ako imate lično iskustvo sa Dragoslav Jakšić, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa KukuLele.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Dragoslav Jakšić će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

Nevena

Njegov sin i kolega advokat Milan Jakšić (Beograd) mi duguje poslednju pripravničku naknadu koja iznosi 200 evra samo. Rekao je da će platiti, ali nije. Pitala sam ga za to, blokirao me je. Zvala sam kancelariju i rekao mi je da neće da mi plati, da mogu samo da ga mrzim i ogovaram po gradu. Nisam ni sanjala da neko može da me prevari tako za 200 evra. Njegov deo je bio 100 evra čak, a dep njegovog partnera Andreja Čivtelić je isto 100 evra. Za mesec dana rada. Pošto je rekao da slobodno mogu da ga ogovaram po gradu, ja to i činim. Jako sam razočarana, osećam se odvratno. Neću navoditi druge stvari koje je radio za vreme pripravničkog staža, ali videla sam da je hteo svom partneru isto to da uradi, a kad hoće sa klijentima tako natera mene da ih zovem. Trebalo je da znam. Inače, dali su četiri oglasa ove godine (preko partnera Andreje Čivtelića). Ne mogu da nadju pripravnika a kad neko dodje zeznu ga za 200 evra. Inače, sve vreme mi je pričao kako je zadovoljan mojim radom. Otišla su dva pripravnika dok sam bila kod njih.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Brzina i efikasnost
Znanje
Sposobnost komunikacije
Cena
Opšti utisak

0     0    


     

Broj profila: RSKL-ADK-P-1022

Takođe možete pogledati:

 Advokati
 Funkcioneri
Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.