Dušica Knežević

BeoRegion – Beograd – Novi Beograd

Advokat

Oceni

  [ 4.60 ] – odličan Glasača 2   Komentara 2

Detalji

Advokat

active

Bez poveznica

Bez poveznica

KukuLele

Pronađi i oceni Advokate Srbije

Pretražite KukuLele.com po advokatima i advokatskim kancelarijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Dušica Knežević je ocenjen(a) 2 puta uz 2 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 4.60 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovog Advokata je odličan.

Ako imate lično iskustvo sa Dušica Knežević, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa KukuLele.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Dušica Knežević će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

Anoniman posetilac

Dusica je vrlo ambiciozna, vredna. Upoznata sa svim promenama I dopunama zakona, kako I treba biti u njenoj struci. Prezadovoljna sam njenim radom kako u Beogradu tako I u Juznoj Africi.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Brzina i efikasnost
Znanje
Sposobnost komunikacije
Cena
Opšti utisak

0     1    


Dragan

Dušica je vredna, ako to nešto vredi VOLI taj posao i trudi se da zaista zastupa i zaštiti svog klijenta. Prati promene u Zakonu. Radi širom Srbije. Prezadovoljni smo njenim uslugama.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Brzina i efikasnost
Znanje
Sposobnost komunikacije
Cena
Opšti utisak

0     1    


     

Broj profila: RSKL-ADK-P-80

Takođe možete pogledati:

 Advokati
 Funkcioneri
Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.