Grozda Savković

BeoRegion – Beograd

Advokat

Oceni

  [ 2.45 ] – sumnjiv Glasača 4   Komentara 4

Detalji

Advokat

active

Bez poveznica

Bez poveznica

KukuLele

Pronađi i oceni Advokate Srbije

Pretražite KukuLele.com po advokatima i advokatskim kancelarijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Grozda Savković je ocenjen(a) 4 puta uz 4 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 2.45 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovog Advokata je sumnjiv.

Ako imate lično iskustvo sa Grozda Savković, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa KukuLele.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Grozda Savković će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

Jovo

Ocaj, lazljiva

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Znanje
Sposobnost komunikacije
Cena
Opšti utisak
Brzina i efikasnost

4     1    


Rodoljum Mitrović

Advokat sa iskustvom, znanjem i svim ostalim karakteristikama pravog advokata

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Opšti utisak
Cena
Sposobnost komunikacije
Znanje
Brzina i efikasnost

1     2    


Ljubinko

Na početku veoma ljubazna i pričljiva tako da sam stekao veoma lep utisak. Posle nekog vremena je počela da me izbegava tako da mi se na kraju nije javljala ni na telefon. Ako je negde uhvatim priča o ličnim problemima i obećava da će sada sve završiti. Zaključak: Niti mi je završila posao niti mi je vratila novac koji sam joj dao kao avans.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Opšti utisak
Cena
Znanje
Brzina i efikasnost
Sposobnost komunikacije

5     2    


MUPovic

Njen sin marko gagic i ona su mi nudili stan od banke .uzimali novac nemilosrdno nikad nista nisu uradili za mene non stop su lagali ona je lazov kakvog u zivotu niste upoznali. Prijavio sam ih policiji i tuzilastvu za delo prevare i falsifikovanja.kada ih je inspektor djordjevic zvao( mup 29 novembar) bukvalno su trcali da mi vrate novac. Njen sin je nestao i promenio telefone .nismo mogli voditi postupak protiv nje jer se odjavila sa adrese i nema mesto boravka. Od 2009 ona nije zvanicno advokat i lazno se predstavlja da je aktivna. Za godinu ipo dana promenila je 3 kancelarije i radi na crno sto je tezak prekrsaj.ova zena radi prevare sa sinom markom gagicem. Kada sam pozvan u policiju sokirao sam se jer su vec poznati policiji i imaju dela za prevare u legalizaciji dok je on prevario ljude u privredi .zena ima 70 godina i uzima novac i nema sanse da ga vrati sve dok ne prijavite tuzilastvu.prete psuju ljude prete batinama dovode druge ljude da potpisuju za njih kad moraju da vrate novac .mucili su me lazima 2 godine i nikakav stan nisu mi ni prodali ni otvorili ni u banku odveli non stop su lagali .cim date bilo koji avans znajte da tu krecu mreze lazi i nikad vam novac nece vratiti.drugim ljudima su nudili i uzeli avans za stan koji je PECATIRAN od strane policije a da to niko nije znao sto je prekrsaj za zatvor. Uzeli su mi preko 8 hiljada evra i pola vratili dok 3700 nikako nisu hteli da vrate .tuzilastvo i policija su mi pomogli(na vezi sam sa njima stalno i dalje) .predmet je u tuzilastvu i nema sanse da obrisu ovu prevaru ja ih teretim.nemojte padati na njenu slatkorecivost ona je nevidjena glumica i sotonski lazov rodjeni prevarant.laze da umire da je oslepela da je pala da ne moze da hoda pa brohoskopija da joj sin umire posle operacijje da snaja ima rak da je unuka u bolnici .ovog olosa ce bog kazniti i gorece u paklu za sve sto je radila i varala.marko gagic navlaci za nju i on nista nece da potpisuje. U tuzilastvu su mi rekli kad su ih zvali da su bezali od njih isto tako i sa policijom pa su organi izdavali potragu za njima.jako je bitno da podnesete prijave protiv oba ova lica.laz laz laz ali sticice ih pravda nikad necu prestati da podnosim prijave tuzilastvu jer imam dokaze za falsifikovanje i delo prevare.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Brzina i efikasnost
Znanje
Sposobnost komunikacije
Cena
Opšti utisak

3     0    


     

Broj profila: RSKL-ADK-P-1096

Takođe možete pogledati:

 Advokati
 Funkcioneri
Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.