Miloš Kapor

BeoRegion – Beograd

Advokat

Oceni

  [ 2.10 ] – loš Glasača 2   Komentara 2

Detalji

Advokat

active

Bez poveznica

Bez poveznica

KukuLele

Pronađi i oceni Advokate Srbije

Pretražite KukuLele.com po advokatima i advokatskim kancelarijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Miloš Kapor je ocenjen(a) 2 puta uz 2 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 2.10 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovog Advokata je loš.

Ako imate lično iskustvo sa Miloš Kapor, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa KukuLele.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Miloš Kapor će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

Miloš Kapor

Komentar izvesnog Milana (koji se verovatno tako i ne zove) je zlonameran i verovatno je neki jadni gubitnik u parnici koju je izgubio protiv stranke čiji sam ja bio punomoćnik. Vidljivo je da je jadnik i po tpme što se plaši da stavi svoje puno ime i prezime iza komentara pa bi vas molio da komentare, odnosili se oni na mene ili na nekoga drugog, ne objavljujete ukoliko onaj ko komentariše ne ostavi ime i prezime Moj Milane, jabuko sa grane :-)

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Znanje
Sposobnost komunikacije
Opšti utisak
Cena
Brzina i efikasnost

2     5    


milan

površan, ne pročita predmet a uzeo bi pare. nemoralan i nepouzdan. da Bog sačuva

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Cena
Znanje
Brzina i efikasnost
Sposobnost komunikacije
Opšti utisak

4     3    


     

Broj profila: RSKL-ADK-P-228

Takođe možete pogledati:

 Advokati
 Funkcioneri
Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.