Milun Dragutinović

BeoRegion – Beograd

Advokat

Oceni

  [ 4.60 ] – odličan Glasača 2   Komentara 2

Detalji

Advokat

active

Bez poveznica

Bez poveznica

KukuLele

Pronađi i oceni Advokate Srbije

Pretražite KukuLele.com po advokatima i advokatskim kancelarijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Milun Dragutinović je ocenjen(a) 2 puta uz 2 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 4.60 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovog Advokata je odličan.

Ako imate lično iskustvo sa Milun Dragutinović, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa KukuLele.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Milun Dragutinović će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

Zoran Stojanović

Gospodin, Milun Dragutinović, vrhunski je advokat, vredi svaki dinar. Krivicom se bavi. Čovek je godinama bio tužilac i tačno zna slabosti pravosudja... Bio je vrlo poštovan i stručan dok je radio u sudu i njegovim angažovanjem ste pola posla uradili. Vlada situacijom, smiren, uliva poverenje, sprema se detaljno za izjave svedoka, za sudjenje...nema iznenadjenja i nepredvidjenih situacija...nedopušta sudiji i tužiocu da se iživljavaju. Empatičan prema porodici branjenika, ne opterećuje ih puno materijalnim delom već to završi sa Vama kada se završi sudjenje. Advokat za preporuku!

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Brzina i efikasnost
Znanje
Sposobnost komunikacije
Cena
Opšti utisak

10     0    


Ružica

Advokat Milun Dragutinović je najbolji advokat! Sve preporuke, jako je brz i efikasan i jako je ljubazan.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Brzina i efikasnost
Znanje
Sposobnost komunikacije
Cena
Opšti utisak

5     0    


     

Broj profila: RSKL-ADK-P-782

Takođe možete pogledati:

 Advokati
 Funkcioneri
Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.