Saša Filipović

BeoRegion – Beograd

Advokat

Oceni

  [ 3.30 ] – dobar Glasača 2   Komentara 2

Detalji

Advokat

active

Bez poveznica

Bez poveznica

KukuLele

Pronađi i oceni Advokate Srbije

Pretražite KukuLele.com po advokatima i advokatskim kancelarijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Saša Filipović je ocenjen(a) 2 puta uz 2 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 3.30 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovog Advokata je dobar.

Ako imate lično iskustvo sa Saša Filipović, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa KukuLele.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Saša Filipović će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

Darko

Hrabar.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Sposobnost komunikacije
Cena
Znanje
Brzina i efikasnost
Opšti utisak

10     10    


nikola

Prilikom izrade ugovora o poklonu nepokretnosti koju je naplatio nije uzeo u obzir da predhodni vlasnik napise izjavu i overi u sudu obrazlozenje zasto prenosi vlasnistvo i pod kojim okolnostima.Takodje nije uzeo u obzir da jedan clan porodice koji u prvobitnom ugovoru nije ili jeste poslovno uracunjiv i dali mu se dozvoljava nasledstvo bez saglasnosti.Nije trazio saglasnost supruge od poklonodavca vec napravijo pravni problem poklonoprimaocu.Prekrsio advokatsku etiku i anonimnost rekavsi za ugovor koji je sacinio srodniku poklonoprimaoca i ugrozio zivot i bezbednost poklonodavaocu i poklonoprimaocu sto je prouzrokovalo nasilje i svadju . Prilikom sledeceg angazovanja istog advokata on je odbijo saradnju za ugovor koji je sam nacinio.Sramota za celi pravni sistem i advokatsku komoru

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Brzina i efikasnost
Cena
Znanje
Sposobnost komunikacije
Opšti utisak

11     11    


     

Broj profila: RSKL-ADK-P-1193

Takođe možete pogledati:

 Advokati
 Funkcioneri
Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.