Tanja Sikimić

BeoRegion – Beograd

Advokat

Oceni

  [ 5.00 ] – fenomenalan Glasača 1   Komentara 1

Detalji

Advokat

active

Bez poveznica

Bez poveznica

KukuLele

Pronađi i oceni Advokate Srbije

Pretražite KukuLele.com po advokatima i advokatskim kancelarijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Tanja Sikimić je ocenjen(a) 1 puta uz 1 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 5.00 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovog Advokata je fenomenalan.

Ako imate lično iskustvo sa Tanja Sikimić, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa KukuLele.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Tanja Sikimić će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

Dule

-dobio sam je po preporuci za imovinsko pravne poslove -sarađujemo dugi niz godina /preko 20/ i nije bilo problema koji nismo rešili i posla koji nismo realizovali uz njenu pomoć. -mislim da joj šta se poznavanja prava imovinskih odnosa tiče sve kolege mogu pozavideti -nije skup advokat za bogato iskustvo koje poseduje i primenjuje -rezime :vrlo malo advokata je njenoga iskustva u gore navedenom pravnom segmentu zato svaka preporuka

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Sposobnost komunikacije
Cena
Znanje
Opšti utisak
Brzina i efikasnost

1     0    


     

Broj profila: RSKL-ADK-P-883

Takođe možete pogledati:

 Advokati
 Funkcioneri
Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.