Veljko Đuričin

BeoRegion – Beograd – Savski Venac

Advokat

Oceni

  [ 4.90 ] – fenomenalan Glasača 2   Komentara 2

Detalji

Advokat

active

Bez poveznica

Bez poveznica

KukuLele

Pronađi i oceni Advokate Srbije

Pretražite KukuLele.com po advokatima i advokatskim kancelarijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Veljko Đuričin je ocenjen(a) 2 puta uz 2 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 4.90 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovog Advokata je fenomenalan.

Ako imate lično iskustvo sa Veljko Đuričin, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa KukuLele.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Veljko Đuričin će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

Ranka

V.Djuricina sam upoznala pre tridesetak godina. Moja pokojna mati i ja smo njegovi klijenti do kraja zivota. Radio nam je sve moguce predmete: ovlascenja, prodaje nekretnine. preuzimanje novca i isporuke novca ovde (ja zivim u inostranstvu i ne mogu da objasnim kojim blazenim snom spavam dok mi Veljko zavrsava predmete u Bg.)...Dobar covek, posten, pre svega...a to je najvaznije!!!

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Opšti utisak
Znanje
Brzina i efikasnost
Sposobnost komunikacije
Cena

2     0    


LaRanka

Sve u superlativu

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Sposobnost komunikacije
Opšti utisak
Cena
Brzina i efikasnost
Znanje

0     0    


     

Broj profila: RSKL-ADK-P-207

Takođe možete pogledati:

 Advokati
 Funkcioneri
Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.