Željko Jotanović

BeoRegion – Beograd

Advokat

Oceni

  [ 1.60 ] – veoma loš Glasača 1   Komentara 1

Detalji

Advokat

active

Bez poveznica

Bez poveznica

KukuLele

Pronađi i oceni Advokate Srbije

Pretražite KukuLele.com po advokatima i advokatskim kancelarijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Željko Jotanović je ocenjen(a) 1 puta uz 1 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 1.60 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovog Advokata je veoma loš.

Ako imate lično iskustvo sa Željko Jotanović, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa KukuLele.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Željko Jotanović će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

Jovo Vukasin

Sta reci za ovog gospodina. Mislim da sam mu bio prvi i jedini klijent koga je imao i koga ce imati cast zastupati, osim maloletnika koje brani po sluzbenoj duznosti. Neformirana licnost, i zao mi je sto sam ga angazovao. Zamislite smanjiti tuzbeni zahtev svog klijenta bez njegova znanja za 4 miliona dinara, meni je trebao samo njegov pecat, tj sve dokaze pruzio sam mu kao na dlanu. Ocena bez ikakvog revansizma cista 0

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Brzina i efikasnost
Znanje
Sposobnost komunikacije
Cena
Opšti utisak

0     0    


     

Broj profila: RSKL-ADK-P-1188

Takođe možete pogledati:

 Advokati
 Funkcioneri
Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.